Segíthetünk? Hívjon bátran! +36 (1) / 295-0860
;

Autószerviz hölgyeknek

Autószerviz hölgyeknek

Autószerviz Nőknek! Autójavítás Női soförök részére! Hölgyek, segítünk, hogy biztonságos legyen a közlekedés!

Miért gondoljuk, hogy a Hölgyeknek ránk van szüksége?

Felgyorsult világban élünk, mindenhova időre kell mennünk, és útközben még beugrunk egy gyors bevásárlásra, elintézzük a csekkeket, ezért ma már nehéz lenne nélkülözni hű társunkat, a kedvenc autónkat.

A férfiak többsége szívesen foglalkozik a járművével, egyeztetnek a barátokkal, jó tanácsokkal látják el egymást, nekünk, nőknek viszont ez többnyire nem túl izgalmas téma. Sajnos azonban a mi kocsijaink is igénylik az éves olajcserét, nekünk is kell vizsgáztatni, sőt néha kopog elől valami, vagy cicergő hang hallatszik, tehát szükségünk van egy megbízható autószervizre.

Forduljon hozzánk bizalommal! Számíthat a megértésünkre és segítőkészségünkre!

Tágas, 20 férőhelyes, parkolónkban tudja elhelyezni az autót (a km óraállását kérjük, hogy jegyezze meg, mert arra szükség lesz). Majd mi, ügyintézőnők átvesszük a forgalmit, felírjuk a hibalistát.

Ezután egy szakértő kolléga átvizsgálja az autót, elvégzi a hibamegállapítást, elkészíti az árajánlatot. Mi felhívjuk Önt, és tájékoztatjuk a feltárt hibákról, a várható javítási költségről, és az előrelátható elkészülési időről.

Amennyiben vizsgáztatni vagy futóműállításra jön hozzánk az ügyfélváróban elhelyezett monitorokon figyelemmel kísérheti az autó méréseit.

Reméljük, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink között köszönthetjük! Szeretettel várjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TELEFON

+36 (1) / 295-0860

CÍM

1188 Budapest, Nagykőrösi út 84.

© 2022 Piliskó és Társa Kft. - Minden jog fenntartva